Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

RISKIANALYYSISTÄ

Riskillä tarkoitetaan toisiinsa yhdistettyä mahdollisen vahingon vakavuutta ja todennäköisyyttä. Usein mallina käytetään näiden kahden tuloa ja vakavuus arvioidaan rahassa. Todennäköisyyden mukanaolo riskin käsitteessä tarkoittaa mm. sitä, että tiedossa olevat vakavatkaan uhat, eli suuret mahdolliset menetykset, eivät aiheuta merkittävää riskiä, jos niiden todennäköisyys on erittäin pieni. Tällaista tilannetta voidaan siis pitää myös riittävän turvallisena, niin ettei erityisiin tai lisäturvatoimiin tarvitse ryhtyä.

Riskianalyysissa selvitetään uhkat, niiden toteutumisen todennäköisyydet ja niiden aiheuttamien vahinkojen suuruus. Riskianalyysi suoritetaan, jotta saataisiin jokin pohja päätöksille, mitkä menettelyt ovat taloudellisesti järkeviä.

 

ROOLIOPASRISSASEN RISKIANALYYSI

RooliopasRissasen toiminta on kannattavaa, jos menot ovat pienemmät kuin tulot. RooliopasRissasen päätulolähde on opastustoiminta.

Jokainen opastustapahtuma on aina oma kokonaisuus. Opastettava ryhmä on tavallisesti aina uusi. Etukäteen pitää varmistaa mahdolliset liikuntarajoitteet ja allergiat sekä ryhmän aikatautu. Jokainen opastus pitää valmistella huolellisesti etukäteen. Järkevää olisi, että opastustapahtumat olisivat mahdollisimman paljon samanlaisia ja ettei esivalmisteluja tarvitse tehdä kovin paljoa, näin säästetään aikaa. Toisaalta jokainen opastapahtuma pitää valmistella kunnolla, jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä. Tyytyväiset asiakkaat suosittelevat mahdollisesti tuttavilleen kokemaansa opastusta, jotka mahdollisesti tilaavat RooliopasRissaselta oman opastuksen. Useat opastettavat kohteet mahdollistavat sen, että yhdessä kohteessa opastettu ryhmä tilaa opastuksen toiseen kohteeseen.

RooliopasRissasen on toiminta on pienimuotoista. Opastustapahtumat eivät ole yön-yli opastuksia. Pitkillä päivän kestävillä opastuksilla, järjestetään ruokailu ja kahvit opastettavan ryhmän toiveiden mukaan. RooliopasRissasella ei ole suuria investointeja. Opastukset perustuvat omaan tieto-taitoon.

RooliopasRissasen riskejä on oma terveys ja tilauskannan loppuminen. RooliopasRissasen- toiminimen pyörittäminen työkyvyttömyyseläkeläisenä saan täytettä p, ei vaadi suuria investointeja. äiviini. Tarkoitus on, että hyödynnän toiminimeni toiminnassa luonto-ohjaajaopintojani.  

©2019 Rooliopas Rissanen - suntuubi.com